Respect, Pasiune, Calitate.

Garantia ta, draga beneficiarule, sunt proiectele noastre deja realizate

Fie ca vorbim despre cartiere sau ansambluri rezidentiale, ori de proiecte facute la cerere pentru clientii particulari care au avut incredere in noi, intotdeauna am livrat cu excelenta. Am fost printre primii dezvoltatori din zona de vest a Romaniei, in Timis, care au garantat viitoarele proiecte prin rezultatele deja avute si prin clientii multumiti ca ne-au ales ca furnizori ai caminului lor.

Locuinte vandute

Beneficiari ai locuintelor

Oameni zilnic pe santier

Partenerul tau de incredere din 2006

Am oferit intotdeauna preturi imbatabile pe piata, fara sa compromitem calitatea muncii noastre. Iata mai jos trei dintre valorile RPC Group, dupa care ne ghidam toata munca.

PRETURI COMPETITIVE

Consideram ca oricine ar trebui sa isi permita propria locuinta.

Siguranta locuintei

Nu compromitem siguranta ori confortul. Folosim doar materiale de cea mai buna calitate.

Confortul tau

Confortul clientului este o prioritate atunci cand construim.

Ramai cu ochii pe noi

Pentru a asigura un contact permanent cu viitorii beneficiari, avem grija sa comunicam pe tot parcursul lucrarilor si sa documentam fiecare stadiu al santierelor. Ramai conectat cu noi pe Facebook si Instagram si vei afla toti pasii pe care ii facem. Plus ca vei sti ce proiecte finalizam sau incepem, cu status si update, la modul cel mai transparent posibil.

Ramai conectat cu noi si vei avea toate informatiile in timp real.

Clienti satisfacuti de alegerea facuta

Putine lucruri sunt mai entuziasmante decat sentimentul de a te muta in casa noua... Acesta este si sentimental intens trait de noi, multumita celor de la RPC Group care ne-au indeplinit visul de a avea casa visata. Sunteti cei mai buni! Va recomandam cu drag si incredere tuturor celor care-si doresc ca visul de a avea o casă sa devina realitate.

Alex P.

Reprezentant vanzari, Client RPC Group

Am ajuns, am vazut, am primit explicatii, pe loc au fost facute calcule, iar a doua zi am semnat. Au trecut 6 ani de cand locuiesc intr-o casa pe care am vazut-o crescand de la fundatie. Acum aici e caminul nostru. Aici ne e bine, aici e acel loc de care fiecare dintre noi avem nevoie, acel refugiu fata de lumea în care traim. Toate astea au fost posibile cu ajutorul RPC Group!

Adi M.

Angajat din Ministerul de Interne, Client RPC Group