Despre RPC Group

Garantia proiectelor
deja realizate

Fie ca vorbim despre cartiere sau ansamble rezidentiale, ori de proiecte facute la cerere pentru clientii particulari care ne-au ales, intotdeauna am livrat cu excelenta. Am fost printre primii dezvoltatori din zona Timis, care au garantat viitoarele proiecte prin rezultate deja avute si prin clientii satisfacuti.

Locuinte vandute

Beneficiari ai locuintelor

Oameni zilnic pe santier

Partenerul tau de incredere din 2006

Am oferit intotdeauna cele mai mici preturi de pe piata, fara sa compromitem calitatea muncii noastre. Iata mai jos 3 dintre valorile RPC Group, dupa care ne ghidam toata munca.

Cele mai mici preturi

Consideram ca oricine ar trebui sa isi permita propria locuinta.

Siguranta locuintei

Nu compromitem siguranta, folosind materiale de proasta calitate.

Confortul tau

Confortul clientului este prioritatea noastra atunci cand construim.

Ramai conectat cu noi

Pentru a va tine conectati pe tot parcursul lucrarilor si pentru a sti ce proiecte finalizam sau incepem, mentiem pagina de Facebook si Instagram la zi, postand update-uri cu statusuri de la lucrari si cu ultimele noutati. Te invitam sa ramai conectat cu noi!

Clienti satisfacuti de alegerea facuta

Putine lucruri sunt mai entuziasmante decat sentimentul de a te muta in casa noua... Acestea sunt si sentimentele traite de noi, datorita celor de la RPC Group care ne-au indeplinit visul de a avea casa mult dorita. Sunteti cei mai buni! Va recomandam cu drag si incredere tuturor celor care-si doresc ca visul de a avea o casă sa devina realitate.

Alex P.

Reprezentant vanzari, Client RPC Group

Am ajuns, am vazut, mi-a fost explicat, au fost facute calcule, iar a doua zi am semnat. Au trecut 6 ani de cand locuiesc intr-o casa pe care am vazut-o crescand de la fundatie. Acum aici e caminul nostru. Aici ne e bine, aici e acel loc de care fiecare dintre noi avem nevoie, acel refugiu fata de lumea în care traim. Toate astea au fost posibile cu ajutorul RPC Group!

Adi M.

Ministerul de Interne, Client RPC Group

Ai intrebari? Vrei sa ne contactezi? Foloseste formularul de mai jos