Southy Residence

(Calea Buziasului)

 

Randari proiect

Stadiu lucrari: Gata de predare!

Complexul va avea 48 apartamente din care 6 in regim ”tirol”, dispuse in cate 2 scari de bloc. Toate apartamentele bucurandu-se de video interfon, incalzire in pardoseala, aer conditionat, usi interioare de calitate superioara, instalatie electrica de fabricatie germana, centrala in condensare, incalzire in pardoseala, design interior realizat de cea mai experimentata firma de design din Romania.

Southy a fost creat cu precadere pentru oamenii care isi doresc confortul de a sta in oras, conectati la mijloace de transport in comun, magazine, farmacii si totul la o aruncatura de bat fata de locul in care locuiesc. De asemenea suprafata pe care este construit ansamblul este una extrem de generoasa, avand chiar o zona dedicata copiilor in spatele parcelei pentru zona verde care sunt suficiente pentru ajuta copii sa isi elibereze energia multa pe care o au. De asemenea, varietatea de care se bucura ansamblul, permite ca oricine sa se simta ”acasa”, avand apartamente cu 1, 2 si 3 camere de diferite suprafete.

Southy
Residence

Un concept mixt (spatii de servicii la parter si locuire la etajul 1, 2 si mansarda). Acesta devine varianta ideala pentru orice cautator de camin. De asemenea conceptul ansambulului de a fi cu regim mic de inaltime duce locuitorul cu gandul la ”ACASA”.

la 300m de tramvai

Pozitionare avantajoasa, la o distanta de numai 300 de metri pana la statia de tramvai. 

Locuri de parcare

Nu iti mai faci griji de locul de parcare, pentru ca ansamblul dispune de 80 de locuri de parcare.

Bucatarie inchisa sau deschisa

Poti alege intre apartamente cu spatiu deschis (bucatarie + living) sau poti alege apartamentele cu bucataria inchisa.

Spatiu de joaca pentru copii

Suprafata pe care este construit ansamblul este una extrem de generoasa, avand chiar o zona dedicata copiilor in spatele parcelei.

Climatizare

Apartamentele din Southy Residence beneficiaza de aer conditionat de 12 000 BTU, incalzire prin pardoseala si centrale termice prin condensare. 
Clasa energetica A

Predare rapida

Puteti vedea progresul in galeria foto de mai sus. Pentru detalii si rezervari, folositi formularele de contact de mai jos sau numarele de telefon.