Proiectul din str. Felix, nr 2A, jud.Timis este dezvoltat de SC NEW RPC 321 SRL, membra a RPC GROUP.

 

Situat in zona excelenta

Proiectul se desfasoara in partea de nord a muncipiului Timişoarei, la o distanta de aproximativ 2,5 km de centrul orasului, pe artera de maxima importanta – Calea Aradului, la o distanta de 50 m de statia de troleibuz.

In imediata apropiere a constructiei se afla centrele comerciale Selgros, Hornbach, Auchan si Decathlon. De asemenea zona este deservita de banci, spitalul President, statii de alimentare cu carburanti si centre universitare.

 

Peste 100 apartamente deisponibile

Ansamblul rezidenţial cuprinde un numar de peste 100 apartamente, 15 spatii de birouri la et.1, doua zone de comert de dimensiuni semnificative si 3 spatii de birouri la parterul cladirii. Ansamblul residential beneficiaza de toate utilitatile. Apartamente sunt cu 2, 3 si 4 camere (penthouse) situate in 3 scari de bloc, A, B si C. Toate apartamentele au balcoane generoase. Suprafetele utile ale apartamentelor sunt cuprinse intre 40 si 105 mp, iar cea a balcoanelor intre 4 si 70 mp.

 

Preturi avantajoase

Preturile apartamentelor incep de la 60.000 euro si ajung pana la 160.000 euro (pentru un penthouse). Imobilul ofera 52 de boxe la subsol cu suprafete intre 3m si 6m . Pretul boxelor e de 800 euro+TVA. Locurile de parcare in numar total de 161 locuri sunt impartite in 60 locuri la subsol si 101 locuri la parter. Pretul parcarilor subterane este 5000 euro+TVA, iar la cele terane 3000 euro+TVA. Birourile de la parterul blocului au suprafete incepand cu 92 mp, beneficiind de mai multe grupuri sanitare. Birourile de la etajul 1 au suprafete incepand cu 46 mp si pana la 66 m2 utili Ansamblul detine doua spatii de comert de mari dimensiuni intr-un tronson separate de scarile blocului.

 

Facilitati suplimentare

Ca si facilitati suplimentare, intreg subsolul scarii C este format din doua adaposturi de aparare civila dotate cu aer conditionat. Atat subsolul cladirii, la scarile A si B precum si parterul acesteia detin spatii de biciclete in zone special amenajate si securizate. Ansamblul residential detine 6 lifturi, doua pe fiecare scara de bloc, care pornesc de la subsolul cladirii si urca pana la etjul 8.

 

Dată finalizare ansamblu: februarie 2019.