Proiecte finalizate

Garantia proiectelor
deja realizate

Fie ca vorbim despre cartiere sau ansamble rezidentiale, ori de proiecte facute la cerere pentru clientii particulari care ne-au ales, intotdeauna am livrat cu excelenta. Am fost printre primii dezvoltatori din zona Timis, care au garantat viitoarele proiecte prin rezultate deja avute si prin clientii satisfacuti.

Locuinte vandute

Beneficiari ai locuintelor

Oameni zilnic pe santier

River Residence

Ansamblu rezidential, str. Felix 2A

Provocare pe care ne-am asumat-o la inceputul anului 2018.

Ansamblul rezidential are in componenta 3 scari si apartamente cu 2, 3 respectiv 4 camere (penthouse-uri).

Locurile de parcare ale ansamblului sunt atat la exteriorul cat si la subsolul cladirii, cladirea beneficiind si de boxe de depozitare pentru cumparatorii cu nevoie de spatiu suplimentar.

Am reusit sa ne tinem cuvantul si sa predam la timp apartamentele pentru noii locatari in primavara anului 2019, asa cum am promis.

Cartierul Gloria Residence.

Un proiect rezidential inceput in primavara anului 2015, predat un an mai tarziu unor beneficiari multumiti.

Fiind format din 7 corpuri formate din case cu suprafete utile de cate 100 mp si avand curti spatioase, de pana la 250 mp, GLORIA RESIDENCE a fost un proiect major pentru RPC Group. Preturile au fost personalizate, variind intre 85.000€ si 125.000€.

Sunlight Residence

Un concept de case insiruite la pret de apartament. Proiect dezvoltat in zona Dumbravita. Caracteristici centrale: – toate utilitatile – asfalt – 100 mp utili – 250 mp curte si desigur, materiale de o calitate excelenta.

Proiectul a fost predat in anul 2016, in primavara.

Sun Apart, Dumbravita

Strada Ion Creanga din Dumbravita este un loc unde RPC a dezvoltat mai multe proiecte de-a lungul anilor.

Printre acestea se numara si cladirea de apartamente de mai sus, avand in componenta sa 12 apartamente, cu locuri de parcare incluse. Cladirea a fost predata in anul 2019.

EFE Residence

O vila de lux, compusa din mai multe apartamente.

Beneficiarii apartamentelor au avut posibilitatea sa opteze chiar si pentru garaje, nu doar pentru locuri de parcare standard.

Cladirea se afla in Dumbravita, pe strada Petre Tutea, fiind deja finalizata si predata din anul 2018.

Sun Apartments

Un concept de bloc de apartamente avand in componenta sa si un spatiu comercial generos la parterul cladirii, alaturi de cele 25 de apartamente spatioase. Sun Apartments a fost un real succes.

Proiectul a fost finalizat in anul 2017 de catre RPC Group.

Vrei sa ne contactezi? Vrei sa rezervi o locuinta? Foloseste formularul de mai jos.