Proiecte finalizate

Garantia proiectelor
deja realizate

Fie ca vorbim despre cartiere sau ansamble rezidentiale, ori de proiecte facute la cerere pentru clientii particulari care ne-au ales, intotdeauna am livrat cu excelenta. Am fost printre primii dezvoltatori din zona Timis, care au garantat viitoarele proiecte prin rezultate deja avute si prin clientii satisfacuti.

Locuinte vandute

Beneficiari ai locuintelor

Oameni zilnic pe santier

River Residence

Ansamblu rezidential, str. Felix 2A

Provocare pe care ne-am asumat-o la inceputul anului 2018.

Ansamblul rezidential are in componenta 3 scari si apartamente cu 2, 3 respectiv 4 camere (penthouse-uri).

Locurile de parcare ale ansamblului sunt atat la exteriorul cat si la subsolul cladirii, cladirea beneficiind si de boxe de depozitare pentru cumparatorii cu nevoie de spatiu suplimentar.

Am reusit sa ne tinem cuvantul si sa predam la timp apartamentele pentru noii locatari in primavara anului 2019, asa cum am promis.

City Gate

Apartamente bine structurate, bine compartimentate, gândite special pentru a face viața beneficiarilor mai buna, localizate in Mosnita Noua.

Când a fost gândit proiectul de apartamente, una dintre priorități a fost reducerea la minimum a timpului pierdut în trafic de viitorii beneficiari. CITY GATE este construit chiar lângă supermarketurile importante, aproape de stația de autobuz si cu acces facil la drumul cu patru benzi care este în curs de finalizare.

Cartier Flora 1

„FLORA RESIDENCE”, cartier care va oferi ceva unic in Timisoara, o strada cu toate utilitatile avand 30 de case unifamiliale, pe parcele cu teren intre 450 si 750 metri patrati, intr-o zona linistita si complet construita.

New Limit Residence

Cartier ce ofera ceva special la nord de Timisoara, o prima parte dintr-un cartier de peste 300 de case cu toate utilitatile. New Limit Residence, etapa 1, pune la dispozitia beneficiarilor un ansamblu de 24 de locuinte tip duplex, cu teren intre 350 si 450 mp, cu o suprafata utila incepand cu 100 mentri patrati utili.

Cartierul se afla in satul Covaci, un sat extrem de linistit, si totusi, cu acces facil la centura Timisoarei, la Dumbravita, la autostrada, la zona industriala de Nord a Timisoarei.

timisoara RPC Group Oportunity Freidorf apartamente duplex case

Oportunity Residence

Boutique APartments

Southy Residence

Aeria Residence

Cartierul Gloria Residence.

Un proiect rezidential inceput in primavara anului 2015, predat un an mai tarziu unor beneficiari multumiti.

Fiind format din 7 corpuri formate din case cu suprafete utile de cate 100 mp si avand curti spatioase, de pana la 250 mp, GLORIA RESIDENCE a fost un proiect major pentru RPC Group. Preturile au fost personalizate, variind intre 85.000€ si 125.000€.

Sunlight Residence

Sun Apart, Dumbravita

EFE Residence

Sun Apartments