Proiecte RPC Group

 

Proiecte finalizate

Proiectele deja finalizate si clientii multumiti de alegerile facute sunt garantia noastra pentru proiectele viitoare si pentru cele in derulare. Iata mai jos doar cateva din cartierele si din proiectele pe care deja le-am realizat.

SUN APARTMENTS

Oferind un spatiu comercial generos la parterul cladirii, alaturi de cele 25 de apartamente spatioase, Sun Apartments a fost un proiect finalizat in anul 2017 de catre RPC Group, proiect ce s-a bucurat de un real succes.

Gloria residence

Fiind format din case cu suprafete utile de cate 100 mp si avand curti spatioase, de pana la 250 mp, GLORIA RESIDENCE a fost un proiect major pentru RPC Group. Preturile au fost personalizate, variind intre 85.000€ si 125.000€.

Ansamblu Dumbravita

Ansamblu rezidential, situat in localitatea Dumbravita, judetul Timis, oferind apartamente cu sau fara terase. Proiectul a inceput in anul 2017, avand finalitate anul acesta, la mijlocul lunii martie.

Balcescu Residence

Cartier rezidential, aflat la 0.4 km de strada principala, cu padurea in imediata apropiere, a fost unul din primele proiecte majore ale RPC Group, insumand un total de 25 de case.

River Residence

RIVER RESIDENCE inseamna pentru noi o provocare. Avand programata finalitatea in primavara anului 2019, lucrarile sunt deja intr-un stadiu avansat. Cladirea formata din 3 scari bloc, va cuprinde pe langa apartamende de 2, 3 si 4 camere, spatii de birouri si spatii comerciale. Ansamblul este situat la 2.5 km de centrul timisoarei, avand in imediata apropiere toate utilitatile necesare: de la transport, pana la magazine si spitale.

RPC Boutique Apartments

Dupa 12 ani in care RPC Group si-a facut simtita prezenta in vestul tarii, construind atat cartiere cat si ansambluri rezidentiale, a venit timpul si pentru piata din sudul tarii. Proiectul dezvoltat de RPC Group in zona Bucuresti – Ilfov, consta intr-o cladire D+P+2E+ER, situata in una din cele mai frumoase zone ale Piperei.

Ansamblul rezidential RPC Boutique Apartments, ofera la vanzare 24 de apartamente cu 2 si 3 camere, dar si 3 penthouse-uri cu terase de 100 mp.

Ai intrebari? Vrei sa ne contactezi? Foloseste formularul de mai jos