Când vine vorba despre alegerea viitoare locuințe, RPC Group are câteva sugestii pentru tine. Am pregătit o listă cu 4  întrebări la care să răspunzi atunci când nu știi ce vrei să achiziționezi: casă sau apartament?

 

  1. Unde am locuit până acum?
  2. Mă mut singur sau cu familia?
  3. Ce buget am?
  4. Poziționarea, costurile de întreținere și facilitățile.


  1. Unde am locuit până acum?

Chiar dacă unii spun că nu are relevanță, noi credem că locul unde ai locuit în copilărie și nu numai, contează în alegerea viitoarei case. Astfel, dacă ai locuit la casă, ai anumite așteptări de la viitoarea locuință. La fel se întâmplă și în cazul apartamentelor.  Cel mai important este să știi dacă te-ai vedea locuind în alt tip de locuință față de cel în care ai locuit.

 

   2. Mă mut singur sau cu familia?

Sigur că atunci când te muți împreună cu familia, spațiul este prioritar. Fie că dorești un apartament sau o casă spațioasă care să îndeplinească nevoile familiei sau o locuință mică pentru tine, RPC Group are soluția. Avem atât case, cât și apartamente care se pot plia conform nevoilor fiecăruia.

 

   3. Ce buget am?

În alegerea locuinței un rol important îl are și bugetul.  Atunci când te întâlnești cu reprezentantul casei, trebuie să știi ce buget ai pregătit. Prețurile caselor și apartamentelor RPC Group diferă în funcție de poziționare, utilități, zonă.

 

     4. Poziționarea, costurile de întreținere și facilitățile.

Pentru că ne-am dorit siguranță, intimitate și spațiu suficient pentru casele și apartamentele RPC Group, majoritatea locuințelor noastre sunt construite în afara orașului, la câțiva km distanță.  Avem și case de vânzare în Timișoara, pentru cei care își doresc să locuiască în inima orașului din Banat.

De asemenea, trebuie să te mai gândești la costurile de întreținere a locuinței, precum și la facilitățile pe care locuința le poate oferi, respectiv curte, grădină, balcon, terasă, etc.

 

Tu ce alegi acum? Casă sau apartament?